O adolescentă în vârstă de 17 ani din Galaţi a fost grav rănită, vineri, după ce s-a accidentat în timp ce se afla în Masivul Postăvaru. Elicopterul SMURD Braşov nu a putut interveni din cauza condiţiilor meteorologice, astfel că fata a fost coborâtă de salvamontişti până la baza pârtiei. Poliţia judeţeană Braşov anunţă că a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care tânăra s-a rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul montan a avut loc în zona gondolei care urcă în Masivul Postăvaru. Tânăra a suferit un traumatism cranio-cerebral, intrând în stare de inconştienţă. A fost alertat elicopterul SMURD, recent operaţionalizat la Braşov, însă aeronava nu a putut interveni din cauza condiţiilor meteo. 
 
În cele din urmă, adolescenta a fost preluată şi coborâtă la baza pârtiei de către salvamontiştii din Poiana Braşov, iar elicopterul a preluat-o de pe stadionul din staţiune.
 
Poliţia Braşov anunţă că a deschis o anchetă în urma accidentului, pentru a stabili împrejurările în care aceasta s-a rănit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.