Un bărbat suspectat că a violat în mod repetat o fetiţă, încă de când aceasta avea 8 ani, a fost arestat de către magistraţii din Brăila. Faptele s-au petrecut pe parcursul a doi ani, fetiţa având în prezent 10 ani. Şi o femeie care avea minora în grijă a fost arestată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, cele două persoane au fost arestate preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol în formă continuată, dar şi pentru coruperea sexuală a minorilor.
 
Conform anchetatorilor, timp de mai multe luni, din toamna anului 2018 şi până pe 9 decembrie 2020, la diferite intervale de timp, în două imobile de pe raza municipiului Brăila, bărbatul a întreţinut  acte sexuale  cu o minoră, în vârstă de 10 ani în prezent, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa. 
 
În dosar a fost arestată şi o femeie. Procurorii susţin că aceasta avea fata în grijă şi o încuraja să suporte şi să întreţină cu bărbatul relaţii sexuale.
 
”Aceasta  din urmă, în schimbul promisiunii  şi oferirii de  dulciuri şi sume  de bani  modice  primite  de  la  inculpat, a determinat-o şi a încurajat-o pe minoră  să  suporte şi să întreţină acte sexuale  cu acesta. În acelaşi  scop, al convingerii şi indicării modului de realizare, cei doi inculpaţi au întreţinut raporturi şi acte sexuale în prezenţa minorei” , susţin procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.
 
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.