Un bărbat de 41 de ani din Brăila a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc după ce a fost prins în flagrant în timp ce ar fi vândut un kilogram de cristal 3-CMC. Metcatinona-3-CMC este un drog sintetic folosit ca alternativă la metamfetamină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Brăila, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, împreună cu procurorii D.I.IC.O.T. – Biroul Teritorial Brăila, au desfăşurat o acţiune pentru combaterea traficului de droguri, fiind prins în flagrant delict un bărbat de 41 de ani, din Brăila, în timp ce ar fi vândut un kilogram de cristal, 3-CMC. 
 
Astfel, au fost făcute 6 percheziţii domiciliare, la imobile din judeţul Brăila, unde au fost descoperite şi ridicate aproximativ 2,5 kilograme de cristal metcatinonă, precum şi alte mijloace de probă.
 
Ulterior, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Brăila au dispus măsura reţinerii bărbatului, pentru trafic de droguri de mare risc.
 
Joi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brăila a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului de 41 de ani.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.