Un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit sâmbătă dimineaţă după ce a fost strivit de propriul autoturism, iar deocamdată nu este cunoscut cum a ajuns acesta sub maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, un bărbat în vârstă de 47 de ani şi-a piedut viaţa după ce a fost strivit de maşina sa, evenimentul având loc în localitatea Văculeşti. 
“Bărbatul intenţiona să plece în altă localitate şi nu ştie nimeni cum a ajuns sub maşină. Alarma a fost dată de un trecător. Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Dorohoi chemaţi în sprijin au constatat că bărbatul era sub autoturism, în partea dreaptă - spate. Victima a fost scoasă din captivitate şi preluată de echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanta care a  început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, s-a constatat decesul”, a anunţat ISU Botoşani.
Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să afle împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.