Un tânăr din judeţul Botoşani a fost rănit, ajungând la spital, după ce a fost împuşcat în timp ce se afla cu un grup de prieteni pe marginea unui drum. Ancheta poliţiei arată că un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, a tras dintr-un autoturism cu o armă cu aer comprimat, pe care ulterior a aruncat-o. Agresorul este cercetat penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate duminică de Poliţia judeţeană Botoşani, incidentul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, în localitatea Bozieni. 
„Din cercetări, a reieşit faptul că, la data de 10 septembrie 2022, un tânăr de 20 de ani, care se afla în calitate de pasager într-un autoturism, ce se deplasa pe  drumul public, din localitatea Bozieni, ar fi tras cu un pistol cu aer comprimat, asupra unui grup de tineri aflaţi pe marginea părţii carosabile, nimerind pe unul dintre aceştia. După comiterea faptei, tânărul a aruncat arma, ulterior, aceasta fiind găsită de către poliţişti”, informează Inspectoratul de Poliţie Botoşani.
Tânărul rănit a fost  transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, rana provocată fiind una superficială . 
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Săveni continuă cercetările în acest caz, tânărul care a tras cu arma fiind cercetat pentru  infracţiuni  de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi lovire sau alte violenţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.