Poliţiştii din judeţul Botoşani au deschis o anchetă după ce o fată de 14 ani a fost agresată de o colegă, incidentul, care a avut loc în curtea unei unităţi de învăţământ, fiind filmat şi postat pe o reţea de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Botoşani, în urma imaginilor video apărute în spaţiul public, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au deschis o anchetă în acest caz.

"Din cercetările efectuate până la acest moment, cele două persoane implicate în altercaţie au fost identificate. Acestea au 14 ani şi sunt din comuna Albeşti. Incidentul a avut loc la data de 6 mai, în curtea unităţii de învăţământ, pe fondul unui conflict spontan motivat de faptul că la o dată anterioară persoana vătămată i-a adresat agresoarei cuvinte jignitoare pe o reţea de socializare", au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Botoşani.

Fata agreasată a declarat poliţiştilor că nu doreste să formuleze plângere penală, însă oamenii legii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Sursa citată menţionează că situaţia va fi adusă la cunoştinţa unităţii şcolare respective, Inspectoratului Şcolar Judeţean, precum şi a DGASPC.

În imaginile postate pe internet se vede cum fata este trasă de păr, îmbrâncită şi lovită cu genunchiul în faţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.