O femeie în vârstă de 43 de ani din judeţul Botoşani a fost găsită carbonizată pe un câmp aflat la opt kilometri de locuinţa acesteia. Ea fusese dată dispărută în urmă cu câteva zile, iar poliţiştii afirmă că aceasta şi-ar fi dat foc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis luni că femeia de 43 de ani dată disspărută a fost găsită decedată pe un teren extravilan, la o distanţă de aproximativ opt kilometri de locuinţa sa. Anchetatorii au constatat că trupul femeii era carbonizat. 
“Verificările efectuate până în acest moment ne conduc la ipoteza conform căreia aceasta ar fi comis in act suicidal. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru clarificarea cauzei sub toate aspectele”, a anunţat IPJ Botoşani. 
Sursa citată menţionează că în activităţile de căutare au fost implicaţi peste 30 de poliţişti, jandarmi, lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă cu o şenilată şi voluntari.
Poliţiştii au fost anunţaţi că femeia de 43 de ani, din comuna Tudora, a plecat de acasă pe data de 23 aprilie şi nu a mai revenit la domiciliu şi nici nu şi-a contactat familia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.