Jandarmii din Botoşani au imobilizat doi tineri care au fost agresivi cu un echipaj medical chemat să le acorde primul ajutor, după ce vecinii au chemat ambulanţa când i-au văzut întinşi pe trotuar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Jandarmeriei Botoşani au anunţat că jandarmii au fost solicitaţi să intervină pe strada Viilor din municipiu, apelul fiind făcut la 112 de personalul medical de pe o ambulanţă. 
“Doi bărbaţi, în vârstă de aproximativ 20 de ani, au fost imobilizaţi de jandarmi din cauza comportamentului agresiv la adresa personalului medical, care se prezentase în zonă pentru a le acorda primul-ajutor, după ce vecinii îi văzuseră pe cei doi întinşi pe trotuar. Tinerii au fost transportaţi de ambulanţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Mavromati, după care au fost internaţi pe Secţia de Psihiatrie, iar jandarmii i-au sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1300 de lei, pentru scandalul făcut şi injuriile adresate”, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei Botoşani.
Ei au precizat că în momentul în care echipajul de jandarmerie care însoţise ambulanţa ajungea la UPU, un alt bărbat a început să facă scandal şi să vorbească urât cu personalul de la Urgenţe. El a fost amendat cu 2.000 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.