Un jandarm în vârstă de 42 de ani a fost rănit accidental, joi, în timpul unei şedinţe de tragere în Poligonul Botoşani, după ce a fost împuşcat de un coleg în zona picioarelor. Victima a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, Dan Izotov, a declarat, pentru News.ro, că joi după-amiază, pe timpul executării unei şedinţe de tragere de pregătire, în poligonul Botoşani, un subofiţer a fost rănit accidental de către un alt coleg, pe aliniamentul de tragere.
 
"În urma incidentului, subofiţerul a fost rănit în zona picioarelor şi a fost transportat la Spitalul Mavromatti pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Botoşani. 
 
Jandarmul rănit are 42 de ani. 
 
Incidentul şi împrejurările în care acesta s-a produs vor face obiectul unor verificări ale Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.