Jandarmii din Botoşani au intervenit într-o staţie de alimentare cu carburanţi, după ce un bărbat a făcut scandal acolo şi a ameninţat cu incendierea unei pompe de benzină. El a fost internat apoi la psihiatrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
 
Jandarmeria Botoşani a anunţat, miercuri, că un echipaj de jandarmerie a intervenit, marţi seara, la o staţie de alimentare cu carburanţi din municipiul Botoşani, unde o persoană făcea scandal şi ameninţa personalul aflat în serviciu cu incendierea unei pompe de benzină.
 
“Lucrătorii de la staţie au bănuit că ceva nu este în regulă în momentul în care bărbatul le-a solicitat să sune la 112, deoarece el va lua câteva produse de pe raft şi va pleca fără să plătească, ceea ce a şi încercat să facă. La vederea jandarmilor, acesta a vrut să fugă, dar a fost reţinut şi condus la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Mavromati, personalul medical luând decizia de internare la secţie de psihiatrie din cauza tulburărilor de comportament şi stării de agitaţie psihomotorie”, se arată în comunicat. 
 
Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost amendat de jandarmi cu 600 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.