Poliţiştii botoşăneni au folosit armamentul din dotare pentru prinderea unui şofer care a nu oprit la semnal, ei stabilind că la voln se afla un tânăr de 18 ani care nu are permis de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au făcut, sâmbătă, pe drumul comunal D.C. 56 A, în comuna Corni, semnal de oprire a unui autoturism. Şoferul nu s-a oprit, continuându-şi deplasarea.

“Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia, somând în mod repetat conducătorul auto să oprească, însă acesta mu s-a conformat, motiv pentru care au fost executate trei focuri cu arma din dotare, atât în plan vertical cât şi înspre autovehicul, fără a fi rănită vreo persoană”, a anunţat IPJ Botoşani.

Sursa citată a menţionat că în urma folosirii armamentul şoferul a oprit maşina. Poliţiştii au stabilit că maşina era condusă de un tânăr de 18 ani, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.El a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.