Un bărbat de 62 de ani şi nepotul său de 3 ani au căzut, vineri seară, pe casa scării unui bloc din Bistriţa, de la etajul al doilea. Bărbatul a murit, iar copilul a fost resuscitat, fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Bistriţa-Năsăud a anunţat, vineri seară, că a intervenit pe strada Vişului, în municipiul Bistriţa, unde un bărbat şi nepotul său de 3 ani au căzut pe casa scării unui bloc.

Ambele victime au fost găsite inconştiente de către echipajele de salvare.

”Din fericire, copilul a fost scos din stop cardio-respirator, organismul acestuia a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate, a fost stabilizat şi transportat cu funcţii vitale la UPU-SMURD Bistriţa. Din pacate, organismul bărbatului în vârstă de 62 de ani nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel că echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul la locul incidentului”, a anunţat ISU.

Poliţiştii încearcă să stabilească ce s-a întâmplat. 

”Conform primelor date, un copil în vârstă de 3 ani şi un bărbat în vârstă de 62 de ani, ambii din Bistriţa, au căzut pe casa scării, de la etajul al doilea al blocului în care locuiau. La faţa locului, echipa operativă efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte şi a cauzei în care a avut loc evenimentul”, au transmis, la rândul lor, poliţiştii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.