Un copil de nouă luni şi părinţii săi au ajuns la spital, duminică seară, după ce un incendiu le-a cuprins locuinţa situată în localitatea Coldău, judeţul Bistriţa-Năsăud. Focul a fost stins după două ore, pompierii stabilind că a pornit, cel mai probabil, de la un scurtcircuit produs la un televizor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul care a cuprins o locuinţă din Coldau s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, într-o încăpere, în hol şi la nivelul acoperişului. 
 
Pompierii de la Garda de Intervenţie Beclean au acţionat timp de două ore pentru stingerea flăcărilor.
 
Cei trei membri ai familiei care locuieşte în casă au ajuns la spital. Printre ei se numără şi un copil de nouă luni care nu prezenta leziuni vizibile, dar a fost dus la Primiri Urgenţe pentru investigaţii amănunţite. În schimb, mama acestuia, în vârstă de 32 de ani, a suferit o intoxicaţie cu fum la nivelul căilor respiratorii superioare, însă starea sa era stabilă şi femeia era conştientă când a fost dusă spre spital, la Beclean, iar ulterior la Bistrişţa. Soţul femeii a fost dus la UPU Bistriţa, după ce a suferit o plagă la mâna stângă.
 
"În urma cercetărilor preliminare efectuate la faţa locului după finalizarea intervenţiei s-a stabilit faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la un aparat electrocasnic, televizor”, transmite ISU Bistriţa-Năsăud.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.