Un capac frigorific care era montat peste un sicriu în care se afla un trupul unui tânăr de 36 de ani a explodat, vineri, în comuna Teaca din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit timponline, incidentul a avut loc, vineri, în satul Pinticu Tecii din comuna Teaca.

Un sicriu în care se afla cadavrul unui tânăr de 36 de ani a explodat din cauza unui scurtcircuit la capacul frigorific.

Decedatul era un tânăr din localitate care a murit zilele trecute, iar familia nu a vrut să-l ducă ducă la capelă şi l-a ţinut acasă într-un sicriu cu capac frigorific, urmând să-l îngroape în acest sfârşit de săptămână.

Pompierii voluntari din Teaca au mers să stingă incendiul, însă acesta a fost lichidat de proprietari, se manifesta la nivelul unei încăperi în care se desfăşura priveghiul.

”Au ars elementele combustibile din interiorul camerei. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o defecţiune a sistemului de aer condiţionat al sicriului”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa pentru publicaţia citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.