Salvamontiştii din Bistriţa Năsăud au intervenit, duminică după amiază, pentru recuperarea unui turist din Ucraina, care s-a rănit în timpul unei drumeţii în pădure. Acesta a fost coborât de pe munte şi predat unui echipaj medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Salvamont Bistriţa Năsăud a intervenit prompt pentru a acorda primul ajutor şi pentru a evacua în siguranţă un turist ucrainean care a suferit un traumatism la un membru inferior în timp ce era în drumeţie în Pădurea Codrişor”, informează, într-o postare pe reţelele de socializare, Salvamont Bistriţa Năsăud. 
 
Ajunşi în locul în care se afla bărbatul, membrii echipei Salvamont au evaluat starea acestuia şi au acordat primul ajutor, stabilizându-l condiţia şi coborându-l pe terenul accidentat, având grijă să minimizeze riscurile suplimentare.
 
Turistul a fost predat unui echipajului SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.