Un tânăr de 28 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost reţinut, duminică, fiind acuzat că a bătut copilul de un an şi jumătate al concubinei sale, iar acesta a ajuns în stare gravă la spital. Copilul are nevoie de cel putin 40- 45 de zile de recuperare, fiind operat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 4 august a.c., poliţiştii Secţiei 3 Politie Rurală Lechinţa s-au sesizat din oficiu în cazul unui minor  de un an şi 6 luni din Sânmihaiu de Câmpie, care prezenta mai multe leziuni pe corp. În urma cercetărilor desfăşurate şi a unei constatări medico-legale s-a constatat faptul că leziunile suferit de minor necesită pentru vindecare 40-45 zile de îngrijiri medicale”, a transmis, duminică, IPJ Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că, faţă de persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 28 de ani din Sânmihaiu de Câmpie, duminică, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

”Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării infracţiunii de violenţă în familie”, a mai transmis Poliţia.

Potrivit presei locale, bărbatul este concubinul mamei copilului. Acesta l-a bătut cu bestalitate pe copil, care a ajuns în stare gravă la spital, fiind între timp operat de către medici.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.