Un tânăr în vârstă de 17 ani şi-a pierdut viaţa, marţi seară, pe Dn 17D, în judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit violent de două autoturisme care circulau din sens opus. Salvatorii care au ajuns la locul accidentului s-au găsit pe băiat în stop cardio-respirator şi nu l-au mai putut resuscita.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe drumul naţional 17D, între localităţile Feldru şi Ilva Mică.
 
”Din primele date, un tânăr de 17 ani, din Ilva Mică, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe direcţia Feldru către Ilva Mică a intrat în coliziune cu două autoturisme ce se deplasau din sens opus. În urma impactului tânărul a fost rănit, fiind ulterior constatat decesul acestuia de către echipajele medicale”, a transmis Poliţia judeţeană Bistriţa-Năsăud. 
 
Reprezentanţii ISU Bistriţa Năsăud au precizat că echipajele de salvare l-au găsit pe băiat în stop cardio-respirator, au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat, astfel ca a fost declarat decesul la locul accidentului. 
 
Şoferii celor două autoturisme care au intrat în coliziune cu motocicleta, doi bărbaţi de 71 şi 53 de ani, din Rebra şi Sângeorz Băi, nu au fost răniţi în urma accidentului. Amândoi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.