Şapte autoturisme au fost avariate, vineri, după ce un incendiu de proporţii a izbucnit la un service auto din localitatea Năsăud, judeţul Bistriţa-Năsăud, fără a fi înregistrate victime. Pompierii încearcă să stabileasccă de la ce a pornit focul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit pompierilor din judeţul Bistriţa-Năsăud, echipajele au fost sesizate, vineri, despre producerea unui incendiu la un service auto din localitatea Năsăud. 

”În momentul în care pompierii năsăudeni au ajuns la locul indicat, incendiul se manifesta generalizat, la mai multe autoturisme. S-a acţionat pentru localizarea şi lichidarea rapidă a focarelor şi protejarea celorlalte autoturisme parcate foarte aproape”, au anunţat pompierii. 

Potrivit acestora, în parcarea service-ului auto sunt parcate zeci de autoturisme, iar î urma incendiului şapte dintre ele au fost afectate. 

Trei maşini au fost distruse în proporţie de peste 90%, două în proporţie de 40-50%, alte două fiind afectate în proporţie de 15-20%.

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime, iar pompierii încearcă să stabilească de la ce a pornit focul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.