Un poliţist de la Secţia 1 Poliţie Rurală Bistriţa a fost prins în flagrant când primea mită de la un investigator sub acoperire pentru a nu aplica măsurile legale pentru o abatere la regimul circulaţiei rutiere. Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţieau stabilit că a luat mită de opt ori, în perioada 2018 – 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud au realizat prinderea în flagrant a unui agent principal de poliţie din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud – Secţia 1 Poliţie Rurală Bistriţa, în timp ce a primit suma de 200 lei, cu titlu de mită, de la un investigator sub acoperire pentru a nu aplica măsurile legale pentru o abatere la regimul circulaţiei rutiere.

”Asupra acestuia s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită (8 acte materiale dintre care 3 de la investigatori sub acoperire), pe care le-a comis pe parcursul anilor 2018-2019”, a transmis, miercuri Direcţia Generală Anticorupţie, printr-un comunicat de presă.

Faţă de suspect, s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.