Patru persoane, între care un copil în vârstă de 10 ani, au fost rănite, fiind transportate la spital, în urma unui accident produs duminică după- amiază pe drumul naţional 17, în judeţul Bistriţa-Năsăud. În accident a fost implicată şi o autospecială a Poliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs pe DN 17, între localităţile Şieu- Măgheruş şi Podirei.
„Impactul a avut loc între o autospecială care circula pe direcţia Bistriţa-Beclean, condusă de un tânăr, de 21 de ani, din Bistriţa şi un alt autoturism care circula pe aceeaşi direcţie şi care era condus de un bărbat, de 48 de ani, din Dej”, transmite Poliţia judeţeană Bistriţa Năsăud. 
Autospeciala implicată în accident este o maşină a Poliţiei. 
 

 
În urma impactului, şoferul autospecialei şi un pasager, dar şi două persoane aflate în autoturism au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. 
Conform ISU Bistriţa Năsăud, unul dintre răniţi este un copil de 10 ani. O a cincea persoană implicată în accident a refuzat să fire dusă la spital. 
Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.
„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate de către Serviciul Rutier, urmând a fi stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc accidentul” precizează IPJ Bistriţa-Năsăud.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.