Pompierii din Bistriţa Năsăud intervin, miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o afumătoare şi care s-a extins la o locuinţă. Acţiunea este una foarte dificilă, în condiţiile în care din cauza drumului acoperit cu zăpadă autospecialele de intervenţie nu pot ajunge la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a izbucnit în localitatea Maieru, la o afumătoare, flăcările extinzându-se şi la o magazie cu lemne care are o suprafaţă de 40 de metri pătraţi, precum şi la podul unei locuinţe, pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi. 
 
Incendiul se manifestă violent, iar intervenţia pompierilor este una dificilă, din cauză că autospecialele nu pot intra pe drumul către casă, care este acoperit cu zăpadă. În aceste condiţii, pompierii au întins furtunurile pe o distanţă de aproape 300 de metri. 
 
„Pompierii au găsit la locul solicitării un bărbat, proprietarul casei, care prezenta arsuri la nivelul feţei, la o primă evaluare de gradul II şi III, conştient”, informează ISU Bistriţa Năsăud.
 
La ora transmiterii acestei ştiri incendiul este localizat şi se lucrează pentru descoperirea si lichidarea focarelor ascunse.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.