O autospecială din cadrul ISU Bistriţa-Năsăud s-a răsturnat, sâmbătă după amiază, în timp ce intervenea pentru stingerea unui incendiu într-o localitate rurală. Trei pompieri au fost răniţi, însă starea lor este stabilă, nefiind în pericol. Incendiul a fost localizat la câteva anexe, fără a se extinde la locuinţa din apropierea acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Autospeciala de pompieri aparţine Staţiei de Pompieri Sângeorz-Băi şi s-a răsturnat pe un drum local, neasfaltat, în timp ce se deplasa să stingă un incendiu izbucnit în localitatea Ilva Mică.
 
Trei pompieri aflaţi în maşina de intervenţie au fost răniţi, însă starea lor nu este gravă şi au primit asistenţă medicală la locul accidentului.
 
Poliţiştii l-au testat pe şoferul autospecialei, constatând că acesta nu consumase alcool.
 
La intervenţia la care se deplasa maşina răsturnată au fost direcţionate imediat alte resurse de la Secţia de Pompieri Năsăud, incendiul fiind localizat la nivelul anexelor gospodăreşti, iar casa de locuit amplasată în apropiere de locul incendiului fiind protejată.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.