Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunaul Bihor au deschis dosar penal pentru violenţă în familie, pe numele unui tânăr de 23 de ani din comuna Sălard, judeţul Bihor, care, în urma unui conflict cu mama sa, a atacat-o pe aceasta cu un cuţit. Femeia a fost dusă la spital şi are nevoie de aproximativ o lună de îngrijiri medicale, iar fiul său a fost arestat preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prourorii au transmis, luni, că scandalul dintre cei doi a avit loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.
 
”Inculpatul  i-a solicitat mamei sale, în vârstă de 43 de ani să iasă din locuinţa situată în com. Sălard, jud. Bihor, în curte unde a atacat-o cu un cuţit provocându-i mai multe plăgi tăiate la nivelul toracelui. Leziunile provocate persoanei vătămate au interesat un organ cu rol în menţinerea vieţii, respectiv plămânul stâng, fiind necesare pentru vindecare un număr de 25-30 zile îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii”, se arată într-un comunicat de presă, de luni, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.
 
Iniţial, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar aproi procurrul de caz a solicitat arestarea preventivă pentru 30 de zile, propunere acceptată de magistraţii Tribunalului Bihor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.