Poliţiştii de frontieră din judeţul Bihor au depistat, trei cetăţeni români, minori, dispăruţi de la domiciliu, care încercau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria. Cei trei au fost daţi dispăruţi de familiile lor încă de miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În data de 30.12.2021, în jurul orei 14.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş au depistat, pe timpul executării misiunilor specifice, la aproximativ 300 metri faţă de linia de frontieră 3 tineri care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria”, transmite Poliţia de Frontieră, vineri.
 
În urma verificărilor s-a stabilit că tinerii sunt cetăţeni români, minori, în vârstă de 14, respectiv 16 ani, sunt căutaţi de autorităţile din judeţul Bihor, fiind daţi dispăruţi de la domiciliu din data de 29.12.2021.
 
Cei trei adolescenţi au fost preluaţi de unui echipaj din cadrul IPJ Bihor. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, cei trei adolescenţi fiind predaţi familiilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.