Pompierii bihoreni au intervenit, la solicitarea unei asociaţii care activează în domeniul protecţiei animalelor, pentru salvarea unei lebede rănite, care nu se mai mişcase de mai multe zile din acelaşi loc. Pasărea era blocată în stuf, iar după ce a fost scoasă de acolo a fost preluată de către membrii asociaţiei pentru a primi îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Intervenţia pompierilor din Bihor a avut loc după ce o voluntară din cadrul Grupului Milvus – Asociaţie pentru Protecţia Păsărilor şi a Naturii a contactat telefonic dispeceratul ISU, solicitând sprijinul pompierilor pentru salvarea unei lebede care părea rănită, mai multe persoane observând că aceasta nu se mişcase din acelaşi loc, de mai bine de o săptămână.
 
”Pentru gestionarea situaţiei semnalate, au intervenit pompierii Detaşamentului 2 Oradea, care au recuperat pasărea vlăguită şi speriată, aflată pe Crişul Repede, în stuf, pe raza străzii Oneştilor şi au adus-o cu grijă la mal”, informează, marţi, ISU Bihor.
 
Pasărea a fost preluată de către reprezentanta asociaţiei care a solicitat intervenţia pompierilor, fiind dusă la veterinar pentru a primi îngrijirile necesare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.