Căderile masive de zăpadă şi rafalele de vânt au dus la prăbuşirea unor copaci în mai multe zone ale judeţului Bihor, pompierii intervenind, în noaptea de duminică spre luni şi luni dimineaţă, pentru îndepărtarea arborilor care au blocat drumuri. Cea mai afectată a fost localitatea Budureasa, unde şapte pomi au căzut pe un drum judeţean blocându-l.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Datele făcute publice de ISU Bihor arată că pompierii Secţiei Beiuş au intervenit pe DJ 764 A, pe raza comunei Budureasa, pentru îndepărtarea a şapte copaci prăbuşiţi pe carosabil.
Şi în alte localităţi ale judeţului mai mulţi copaci s-au prăbuşit sub greutatea zăpezii şi din cauza rafalelor de vânt. În comuna Cărpinet, mai  mulţi pomi au blocat, luni dimineaţă, DJ 764E, iar în localitatea Pestiş un pom a căzut pe un drum local. 
Luni dimineaţă, începând cu ora 9:20, mai mulţi copaci dezrădăcinaţi au blocat drumul dintre localităţile Cărpinet şi Izbuc, iar un alt arbore a căzut în comuna Măgeşti, satul Gălăşeni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.