Un incendiu violent a cuprins, marţi seară, o hală din judeţul Bihor în care se află o cantitate mare de material lemnos şi utilaje de prelucrare a lemnului. Peste 20 de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor, localizând incendiul şi evitând astfel riscul extinderii la un al doilea depozit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit ISU Bihor, incendiul a izbucnit în jurul orei 21.00, la un depozit din localitatea Vărăşeni, comuna Răbăgani, iar la sosirea pompierilor flăcările aveau înălţimea de câţiva metri, focul fiind alimentat de cantitatea mare de materiale combustibile şi de vânt.
 
Focul a cuprins întreaga hală, pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, dar şi buşteni din apropierea acesteia, evitând riscul de extindere la un alt depozit aflat în apropiere. 
 
Pompierii au localizat incendiul, evitând propagarea acestuia. Peste 20 de pompieri din trei subunităţi intervin cu patru autospeciale cu apă şi spună şi un container Abroll.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, se lucrează pentru stingerea focarelor.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.