Un incendiu a izbucnit, luni seară, la un depozit de deşeuri, mase plastice şi hârtie din Nojorid, judeţul Bihor, acolo intervenind mai multe echipaje de pompieri. Primele informaţii arată că nu sunt victime. Populaţia din zonă a fost avertizată prin Ro-Alert întrucât sunt degajări mari de fum. Incendiul a fost stins, luni seară, după o intervenţie la care au participat peste 60 de pompieri, cu zece autospeciale de stingere, una de intervenţie la înălţime şi autospeciala CBRN. Intervenţia a fost îngreunată de existenţa materialelor combustibile şi de lipsa surselor de apă, astfel că în incendiu au ars deşeuri pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Incendiul izbucnit la un depozit de deşeuri reciclabile din Bihor a fost stins; intervenţia, îngreunată de prezenţa materialelor combustibile şi de lipsa surselor de apă

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), un incendiu a izbucnit, luni seară, la un depozit de deşeuri, mase plastice şi hârtie din Nojorid, judeţul Bihor, cu degajări mari de fum.

Pentru stingerea incendiului acţionează 6 autospeciale de stingere, un echipaj CBRN, precum şi o descarcerare cu echipamente specifice.
 
FOTO: ISU Bihor
FOTO: ISU Bihor
 
"Totodată, pentru asigurarea măsurilor de prim-ajutor, la faţa locului se află şi 2 ambulanţe SMURD. Până la acest moment nu sunt victime", arată IGSU.
 
Populaţia din zonă a fost avertizată prin Sistemul Ro-Alert, întrucât sunt degajări mari de fum în urma incendiului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.