Un bărbat din judeţul Bihor este cercetat pentru schingiuire a animalelor, fiind reţinut, după ce a tăiat coada unui câine care s-a bătut cu câinii pe care îi ţine la stâna sa. Un bărbat care a găsit în curtea sa animalul mutilat a anunţat Poliţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul cercetat pentru schingiuirea animalelor are 52 de ani, este din localitatea Parhida, judeţul Bihor şi a fost reţinut de poliţişti, el aflându-se în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor. 
 
Bihoreanul a intrat în atenţia Poliţiei după ce un localnic din Parhida a anunţat Poliţia despre faptul că a găsit în curtea sa un câine mutilat. 
 
Primele verificări făcute de poliţişti arată că acel cioban a mutilat câinele pe motiv că acesta s-a luat la bătaie cu câini care îi păzesc lui turma de oi. 
 
”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de la protecţia animalelor îl bănuiesc pe acesta că, la 12 martie a.c., în timp ce însoţea, în calitate de cioban, o turmă de oi, în extravilanul localităţii Parhida, ar fi tăiat, cu un topor, coada unui câine care aparţine unui localnic, întrucât s-ar fi bătut cu câinii care îl însoţeau, conform declaraţiilor sale”, transmite, joi, Poliţia judeţeană Bihor. 
 
Anchetatorii urmează să decidă dacă iau alte măsuri preventive cu privire la ciobanul cercetat penal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.