Un bărbat din Oradea, suspectat că a avariat 11 autoturisme parcate, pe care le-a zgâriat, a fost reţinut de către poliţişti sub acuzaţia de distrugere. Primele date din anchetă arată că pagubele produse de acţiunile orădeanului se ridică la 15.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit poliţiştilor din cadrul Biroul Furturi din Autovehicule din cadrul Poliţie Municipiului Oradea, care au dispus reţinerea orădeanului, faptele de acesta este suspectat au avut loc în perioada februarie- martie 2022 şi toate s-au petrecut în acelaşi cartier din Oradea. 
 
Poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul în vârstă de 55 de ani după ce, în după amiaza zilei de 13 martie, acesta ar fi distrus, prin zgâriere, mai multe elemente de caroserie şi parbrizul unui autoturism parcat pe strada Transilvaniei din municipiul Oradea.
 
Ancheta deschisă în alte cazuri similare, produse în aceeaşi zonă din oraş, într-o perioadă scurtă de timp, îi face pe poliţişti să suspecteze că este vorba despre acelaşi autor în alte 10 cazuri de maşini avariate în aceeaşi modalitate. Prejudiciul total a foste stimat la 15.000 de lei. 
 
„Poliţiştii Biroul Furturi din Autovehicule din cadrul Poliţie Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activităţii infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat astfel”, transmite, marţi, Poliţia judeţeană Bihor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.