Pompierii bihoreni care au intervenit, luni, pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată au găsit trupul carbonizat al unui bărbat de aproximativ 70 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Apelul prin care era anunţat incendiul şi care sesiza existenţa unei posibile victime a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 14.30, informează pompierii. Ajunşi la locul indicat, în localitatea Picleu, comuna Brusturi, pompierii militari din cadrul Staţiei Aleşd au descoperit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani.
 
De asemenea, aceştia au constatat că focul se extinsese pe o suprafaţă de 10 hectare. La ora transmiterii acestei ştiri, echipajele de intervenţie lucrează pentru pentru stingerea focarelor de incendiu. 
 
Luni după-amiază, alte două incendii de vegetaţie uscată s-au produs în judeţul Bihor. Astfel, pompierii din cadrul Staţiei Aleşd acţionează pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată produs în localitatea Gheghie, concomitent echipajele Detaşamentului de Pompieri Salonta intervenind pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată produs la un teren viran din localitatea Arpăşel.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.