Copilul care la jumătatea lunii mai a ajuns la Spitalul de Pediatrie Ploieşti malnutrit şi deshidratat, fiind hrănit printr-o sondă şi respirând cu ajutorul aparatelor, şi-a revenit şi va fi externat săptămâna viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bebeluşul care în luna mai a fost dus la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti având glicemie 4 şi fiind în stare de autofagie şi-a revenit, după o lună de tratament în secţia de terapie intensivă a unităţii sanitare. 
Surse medicale au declarat că micuţul, care a fost hrănit zile la rând printr-o sondă şi a respirat cu ajutorul aparatelor, are greutatea corespunzătoare vârstei sale, mănâncă, reacţionează normal când aude voci sau vede persoane. Aceleaşi surse au precizat că cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare el va fi externat. 
Băieţelul, în vârstă de două luni, a fost dus la Spitalul de Pediatrie Ploieşti în 10 mai, fiind în stop cradio-respirator, malnutrit şi deshidratat. El avea două kilograme la două luni, în condiţiile în care avusese trei kilograme la naştere. La vizita făcută de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului acasă la familia copilului, aceştia au constatat că cei doi fraţi ai micuţului – o fetiţă de trei ani şi un băieţel de un an şi jumătate – erau îngrijiţi, curaţi şi hrăniţi. Ambii copii şi mama au fost preluaţi şi duşi într-un centru al Direcţiei.
 
Surse judiciare au precizat pentru News.ro că Poliţia face cercetări in rem cu privire la cazul bebeluşului şi că pe corpul acestuia nu s-au descoperit urme de violenţă. Nu se exclude varianta ca mama să fi fost în depresie severă, însă autorităţile care verifică acest caz nu înţeleg de ce tatăl, care s-a aflat alături de copiii săi, a permis ca bebeluşul să ajungă în această situaţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.