Un bărbat în vârstă de 80 de ani din judeţul Dolj a murit, sâmbătă dimineaţă, după ce cu o zi înainte a căzut de la etajul al doilea al unui spital din Craiova. Apelul primit la 112 anunţa că bărbatul, care era internat de două zile în spital, s-a aruncat de la etaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc în seara zilei de vineri, la o unitate sanitară din Craiova.
 
„Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că, o persoană internată la o unitate medicală din Craiova s-ar fi aruncat de la etaj. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat un bărbat de 80 de ani, din oraşul Dăbuleni, ce se afla internat din data de 10 ianuarie, acesta căzând de la etajul 2 al unităţii medicale”, informează Poliţia judeţeană Dolj.
 
În urma căzăturii, bărbatul nu a murit pe loc. El a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă nr.1 Craiova unde a decedat sâmbătă dimineaţă.
 
Poliţiştii fac în continuare cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.