Doi elevi de clasa a XII a de la un liceu din Ploieşti s au luat la bătaie, vineri, în timpul orei de limba română, un profesor chemând jandarmii pentru a aplana conflictul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Doi elevi ai Liceului Spiru Haret din Ploieşti s-au luat la bătaie, vineri, chiar în timpul orei de limba română.

Tinerii au început să se certe în faţa colegilor şi a profesorului, iar disputa verbală a degenerat în violenţă.

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Jandarmi Prahova, o patrulă a Jandarmeriei care se afla in zona unităţii de învăţământ a intervenit, la solicitarea unui profesor.

Când au ajuns jandarmii in sala de curs, cei doi elevi se aflau în clasă.
 
Ei au fost legitimaţi şi pe numele lor au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.
 
Dosarul a fost trimis de către jandarmi la secţia de poliţie din Ploieşti pe a cărei rază de competenţă este situat liceul în care a avut loc scandalul.
 
Directoarea adjunctă care se afla pe hol a chemat jandarmul de la poartă după ce a auzit gălăgia. Reprezentanţii unităţii de învăţământ vor analiza şi vor dispune măsuri faţă de cei doi elevi, a declarat inspectorul adjunct al inspectoratului şcolar judeţean Prahova Horia Toma.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.