Bărbatul şi femeia care în luna februarie a acestui an au făcut acte sexuale explicite într-o sală de jocuri din Piteşti vor fi trimişi în judecată, poliţiştii care au instrumentat dosarul şi care îi acuză de ultraj contra bunelor moravuri formulând către Parchet propunere în acest sens. Firma care operează sala de jocuri a fost amendată cu 12.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti care a instrumentat dosarul în care un bărbat şi o femeie au fost acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri, după ce au făcut acte sexuale explicite în public, au propus Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti trimiterea în judecată a celor doi. 
 
În noaptea de 22 spre 23 februarie, un bărbat de 33 de ani, din Coloneşti, judeţul Olt, şi o femeie de 33 de ani, din Piteşti, au fost filmaţi în timp ce făceau acte sexuale cu caracter explicit într-o sală de jocuri din Piteşti, fiind înconjuraţi de oameni care aplaudau, aclamau şi filmau.
 
Cercetările au fost declanşate din oficiu, după ce imagini cu cei doi au apărut în spaţiul public. În 14 martie, cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, ulterior fiind plasaţi sub control judiciar.
 
”De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti la locaţia în cauză, pe linia respectării normelor privind organizarea pazei, agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 12.000 de lei, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor şi siguranţa persoanelor, de către poliţiştii compartimentului Sisteme de securitate din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti”, informează, vineri, oficialii Inspectoratului de Poliţie Argeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.