Anchetatorii din Braşov l-au reţinut, vineri seară, pe tânărul care a fost filmat în timp ce era urcat pe plafonul unei autospeciale a Poliţiei. El este acuzat de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Braşov anunţă că "persoana cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, respectiv distrugere, în urma apariţiei în mediul online a unor imagini în care aceasta se afla pe plafonul unei autospeciale de poliţie, a fost reţinută, în această seară, 6 mai, pentru 24 ore, de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov”.
 
Este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Braşov, care tot vineri a fost audiat. 
 
Dosarul a fost deschis în condiţiile în care poliţiştii s-au autosesizat după ce bărbatul a fost filmat în timp ce se afla pe plafonul unui Duster aparţinând Poliţiei, iar imaginile au fost postate online.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.