Bărbatul de 65 de ani din judeţul Argeş suspectat că a agresat sexual o fată de 12 ani a fost arestat preventiv, joi. Victima este fiica unuia dintre verii bărbatului, la locuinţa căruia a avut loc fapta, în urma consumului de alcool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Argeş, bărbatul în vârstă de 65 de ani este cercetat după ce a fost reclamat că a agresat-o sexual pe fiica unuia dintre verii săi.

Bărbatul a mers acasă la vărul său şi, după ce a consumat alcool în curtea casei, împreună cu o altă rudă, a profitat de faptul că fata de 12 ani a rămas singură acasă, a intrat peste aceasta şi a atins-o în părţile intime, au declarat surse judiciare.

Aceleaşi surse susţin că examenul medico-legal la care a fost supusă fata nu arată că aceasta ar avea leziuni traumatice fizice, însă fapta bărbatului este încadrată ca agresiune sexuală.

Judecătorii de la Judecătoria Curtea de Argeş au emis, joi, mandat de arestare pe numele acestuia, decizia putând fi contestată la Trubunalul Argeş.

Fapta a avut loc în 26 octombrie, iar iniţial bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.