Bărbatul din judeţul Prahova care este acuzat de agresiune sexuală asupra unei fetiţe de şcoală primară şi care săptămâna trecută a fost lăsat liber de Judecătoria Ploieşti a fost arestat preventiv, luni, de Tribunalul Prahova, care a admis contestaţia înaintată de procurori la decizia instanţei de fond.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tribunalul Prahova a desfiinţat, luni, decizia Judecătoriei Ploieşti de a lăsa în libertate un bărbat inculpat pentru două fapte de agresiune sexuală asupra unei fetiţe de şcoală primară. Magistraţii au admis contestaţia procurorilor şi au dispus arestarea preventivă a bărbatului suspectat că a comis în mod repetat faptele.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Admite contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti împotriva încheierii nr. 68 din data de 27.05.2024 pronunţată de Judecătoria Ploieşti în dosarul nr. 12916/281/2024. Desfiinţează încheierea contestată şi, în rejudecare, hotărăşte: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti. (...) Dispune arestarea preventivă a inculpatului Ionescu Stelian, pe o durată de 30 de zile începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă”, este soluţia Tribunalului Prahova.
 
Judecătoria Ploieşti a considerat propunerea procurorilor ca fiind ”neîntemeiată” şi a dispus, săptămâna trecută, măsura controlului judiciar faţă de inculpat. Bărbatul nu avea voie să părăsească ţara şi nici să se apropie de fetiţa pe care este acuzat că a agresat-o, nici de părinţii acesteia sau de un martor din dosar.
 
Decizia Judecătoriei Ploieşti a fost contestată de Parchet. 
 
Conform unor surse judiciare, bărbatul inculpat era prieten de familie cu părinţii victimei şi în acest context ar fi agresat-o pe copilă. Din soluţia Judecătoriei Ploieşti, publicată pe portalul instanţelor de judecată, reiese că agresiunea a avut loc în mod repetat, o dată în luna martie a acestui an şi a doua oară în 26 mai.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.