Bărbatul care s-a împuşcat în piept, în timp ce era pe stradă, în zona Tineretului-Şincai din Capitală, a murit la Spitalul "Bagdasar-Arseni”. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Protecţie şi Pază, Bogdan Onea, a declarat pentru News.ro că bărbatul era ofiţer SPP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Spitalului "Bagdasar-Arseni”, Florian Bica, a declarat, pentru News.ro, că bărbatul care a fost adus la unitatea sanitară a decedat, acesta având o rană în zona toracică produsă prin împuşcare.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Protecţie şi Pază, Bogdan Onea, a declarat că bărbatul era ofiţer SPP neoperativ, iar miercuri era în timpul liber. Onea a precizat că ofiţerul SPP avea 38 de ani, era căsătorit şi avea un copil.

Bărbatul s-a împuşcat pe stradă, în zona intersecţiei Tineretului - Şincai, în jurul orei 13.00, fiind dus la Spitalul "Bagdasar-Arseni”.

Poliţia Capitalei a precizat că bărbatul era militar, astfel că a fost informat Parchetul Militar, care va deschide un dosar în acest caz. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.