Bărbatul care l-a adăpostit pe Ionel Marcel Lepa, cel care a împuşcat mortal un poliţist din Timiş, a fost reţinut după ce şi-a agresat concubina, la Timişoara. El este cercetat pentru lovire şi alte violenţe şi pentru ameninţare, după ce ar fi tras-o de păr pe femeie şi ar fi muşcat-o, ameninţându-l şi pe un bărbat cu care credea că ea are o relaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara l-au reţinut pentru 24 de ore pe un bărbat de 31 de ani, care a lovit o femeie de 27 de ani, în timp ce se afla în faţa unei societăţi comerciale din Timişoara.

Incidentul a avut loc marţi seară, bărbatul fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş, urmând ca joi el să fie prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Bărbatul este cercetat pentru lovire şi alte violenţe şi pentru ameninţare.

Surse judiciare spun că este vorba despre bărbatul care l-a adăpostit pe Ionel Marcel Lepa, după ce a împuşcat mortal un poliţist. Lepa a fost prins în casa bunicii bărbatului reţinut acum. Acesta din urmă s-ar fi certat cu concubina sa, pe care ar fi tras-o de păr şi ar fi muşcat-o de nas, ameninţându-l pe un bărbat cu care credea că ea ar avea o relaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.