Bărbatul decedat miercuri dimineaţă în urma unui incident violent într-un bloc din sectorul 1 al Capitalei este acelaşi care, în ianuarie 2016, a intrat cu maşina în gardul Guvernului. Bărbatul fusese obligat de instanţă să urmeze tratament medical de specialitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse din anchetă au declarat că bărbatul care a decedat în urma incidentului violent produs miercuri într-un  hotel din Capitală este acelaşi care a intrat în ianuarie 2016 cu maşina pe spaţiul verde din faţa sediului Guvernului, oprindu-se în porţi. La acel moment, el a declarat că a vrut să arate că un incident terorist poate avea loc şi în România, fiindu-i deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. 

Conform unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1, el fusese obligat să urmeze tratament psihiatric provizoriu până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. 

Bărbatul a murit miercuri dimineaţă, după ce a fost implicat într-un incident violent într-un hotel din sectorul 1 al Capitalei.

Poliţia a intervenit după ce acesta alerga aproape dezbrăcat pe holurile clădirii având în mână un obiect ascuţit. Bărbatul a agresat un poliţist şi a fugit prin clădire, fiind urmărit. O nouă încercare de agresare a unui membru al forţelor de intervenţie s-a soldat cu împuşcarea sa în zona toracică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.