Bărbatul care a lovit cinci maşini după ce nu a oprit la semnalele poliţiştilor din Bucureşti a fost arestat, duminică, pentru 30 de zile, mandatul fiind emis de către magistraţii Judecătoriei Sector 1. Bărbatul este recidivist şi a fost eliberat în baza recursului compensatoriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Judecătoria Sectorului 1 a emis, duminică, mandat de arestare preventivă pentru 30 zile pe numele bărbatului de 39 de ani care, vineri, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi a lovit cinci maşini, rănind două persoane. El este recidivist şi a fost eliberat în 2016 în baza recursului compensatoriu. Suspectul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Accidentul a avut loc pe strada Alexandru Şerbănescu, de unde suspectul a fugit. După mai bine de 30 de ore el a fost găsit de poliţişti, fiind reţinut.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.