Bărbatul în vârstă de 32 de ani, care a împuşcat un tânăr de 25 de ani, rănindu-l în antebraţ, în urma unei şicanări în trafic în Craiova, a fost reţinut sâmbătă, pentru 24 de ore, fiind dus în arest. El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de aretare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat de poliţiştii doljeni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, faţă de bărbatul de 32 de ani, bănuit că ar fi săvârşit infracţiunile de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi linistii publice, a fost dispusă reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore.

El a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj. Bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul, de 32 de ani, din localitatea Breasta, a fost identificat şi reţinut în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, fiind adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pentru continuarea cercetărilor.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.