Bărbatul care luni noapte a aruncat un cocktail Molotov în curtea sediului PSD Vrancea din Focşani va fi cercetat sub control judiciar şi are interdicţia de a se apropia de sediul vreunui partid politic sau de a participa la vreo manifestare publică, au decis magistraţii de la Judecătoria Vrancea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul fusese reţinut, iar după expirarea ordonanţei de reţinere Judecătoria Vrancea a decis cercetarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru infracţiunea de distrugere prin incendiere în forma tentativei. De asemenea, magistraţii i-au impus mai multe interdicţii - nu are voie să plece din judeţul Vrancea, să poarte arme,  să participe la manifestaţii publice şi nici să nu se apropie de sediile partidelor politice la o distanţă mai mică de 50 de metri.

Luni noapte, bărbatul a aruncat cocktailul Molotov în curtea PSD Vrancea din Focşani. Apoi, atacatorul a fugit, dar a fost prins de către doi bărbaţi care se aflau la o terasă în apropiere.

În urma incidentului a ars vegetaţia din curtea PSD Vrancea pe o suprafaţă de câţiva metri pătraţi.

Bărbatul are 45 de ani şi este din Goleşti. El lucrează la o societate din subordinea Consiliului Local Focşani. La audieri, el le-a spus poliţiştilor că a avut un moment de rătăcire şi că nu este membru în niciun partid politic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.