Patru bărbaţi suspectaţi de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale şi instituţii publice de pe raza judeţelor Teleorman, Giurgiu, Ilfov, dar şi din Capitală au fost prinşi în flagrant, sâmbătă dimineaţă, după ce dăduseră spargerea la o primărie din judeţul Teleorman. Ei au sustras din instituţia publică zeci de mii de lei şi 20 de tablete destinate elevilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cei patru, care au vârste cuprinse între 21 şi 43 de ani, au fost prinşi în flagrant, sâmbătă dimineaţă, la scurt timp după ce au furat din sediu unei primării din judeţul Teleorman sume de bani şi bunuri, au declarat surse judiciare pentru News.ro. cei patru se deplasau cu un autoturism şi au fost depistaţăi pe raza judeţului Giurgiu. 
 
”În autoturism şi asupra bărbaţilor s-au găsit peste 65.000 lei, 1500 de euro şi 20 de tablete, destinate unor unităţi de învăţământ”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de Poliţie.
 
Conform oficialilor Poliţiei Române, cercetările în acest caz au început încă din data de 8 ianuarie, când  un prim furt a fost reclamat la Secţia 18 Poliţie de către administratorul unei societăţi comerciale. La scurt timp, reprezentantul altei firme a reclamat un furt, iar o altă sesizare a fost primită de către poliţiştii din Sectorul 4 al Capitalei. 
 
”În urma documentarii cazurilor, sub supravegherea unităţilor de parchet, a rezultat presupunerea rezonabilă că în toate aceste cazuri ar fi acţionat aceleaşi persoane. De asemenea, din colaborarea cu Inspectoratele Judeţene de Poliţie Giurgiu şi Ilfov, a reieşit faptul că înregistrează situaţii similare. În baza informaţiilor, datelor, probelor şi mijloacelor de probă coroborate, în dimineaţa de 5 februarie s-a reuşit depistarea suspecţilor şi imobilizarea lor, pe raza judeţului Giurgiu”, se arată în documentul citat. 
 
În cursul zilei de sâmbătă, pentru documentarea activităţii infracţionale, au fost puse în aplicare 6 mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti , emise de Judecătoria Bolintin Vale.
 
Cercetările cu privire la furturile de care sunt suspectaţi cei patru sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Giurgiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.