Un bărbat din judeţul Giurgiu, cercetat pentru infracţiunea de viol şi trimis în arest la domiciliu, a încălcat termenii mandatului de arestare, el fiind găsit de către poliţişti în incinta unei societăţi comerciale. Bărbatul a fost reţinut şi va fi prezentat din nou instanţei de judecată pentru dispunerea unei alte măsuri preventive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Giurgiuveanul este din localitatea Gostinu şi a fost depistat sâmbătă de către poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, după ce a încălcat termenii mandatului de arestare la domiciliu.
„Poliţiştii giurgiuveni au depistat, în flagrant delict, în incinta unei societăţi comerciale, din localitatea Gostinu, judeţul Giurgiu, un bărbat, de 54 de ani, din aceeaşi localitate, cercetat într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de viol” se arată într-un comunicat dat publicităţii duminică de Poliţia judeţeană Giurgiu.
Bărbatul a fost prins încălcând termenii mandatului după ce poliţiştii au organizat o acţiune de verificare la domiciliile persoanelor faţă de care fuseseră dispuse măsuri preventive. El a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de trimitere în arest preventiv.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.