Un bărbat de 35 de ani suspectat de agresiune sexuală asupra unei tinere, în pasajul unei staţii de metrou din Capitală, a fost arestat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din datele şi probele administrate de poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat, în vârstă de 35 de ani, ar fi săvârşit o infracţiune de agresiune sexuală, asupra unei tinere de 25 de ani. În fapt, o tânără a reclamat că, la data de 17 iulie a.c., în jurul orei 19.00,  în timp ce se afla în pasajul unei staţii de metrou din sectorul 1, un bărbat necunoscut a venit din spate, i-a ridicat rochia şi a atins-o în zona intimă, după care a fugit pe scările de acces ale staţiei de metrou”, anunţă Poliţia Capitalei.

Bărbatul a fost depistat şi audiat.

”Cercetările sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transport Public şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală,  faţă de bărbatul în cauză fiind dispusă măsura arestului preventiv”, precizează Poliţia Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.