Un bărbat a fost reţinut de către procurorii DIICOT Călăraşi pentru trafic de droguri de risc, anchetatorii descoperind în locuinţa în care acesta stătea împreună cu mama sa o cantitate de peste un kilogram de cannabis, care pe piaţa neagră valorează aproximativ 80.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, procurorii Biroul Teritorial Călăraşi au dispus, miercuri, reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului Niculescu Marius Cristian, în vârstă de 30 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea stupefiante într-un cartier din Bucureşti.

”În cauză există suspiciunea rezonabilă că, din luna noiembrie 2016 şi până în prezent, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul Niculescu Marius Cristian a comercializat pe raza municipiului Bucureşti droguri de risc, respectiv cannabis, la preţul de 60 lei doza”, se arată în comunicat.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul a deţinut în apartamentul în care locuia împreună cu mama sa canitităţi importante de droguri din care aproviziona zilnic mai mulţi consumatori, care erau în general prieteni sau cunoştinţe.

FOTO: DIICOT
FOTO: DIICOT

”Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa inculpatului Niculescu Marius Cristian, situată pe raza sectorului 3 din Bucureşti, a fost găsită şi ridicată cantitatea de 1.164 grame de cannabis, care pe piaţa neagră valorează aproximativ 80.000 de lei”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Călăraşi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.