Poliţiştii au reţinut un bărbat de 39 de ani pe care îl cercetează pentru distrugerea mai multor autoturisme parcate pe o stradă din municipiul Suceava. Au fost identificate 18 persoane vătămate şi 19 acte de distrugere asupra elementelor exterioare ale maşinilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prima sesizare cu privire la distrugerea autoturismelor parcate în Suceava a fost primită în 2 februarie, din partea proprietarului uneia dintre maşinile avariate. 
 
”În continuarea cercetărilor efectuate de către Poliţia Municipiului Suceava, referitor la evenimentul sesizat la data de 02.02.2024, când un bărbat a reclamat faptul că în perioada 01.02.2024 orele 22:30 – 02.02.2024 orele 03:00, persoane necunoscute i-au distrus oglinda stângă de la autoturism, în urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii judiciarişti şi a administrării probatoriului în cadrul dosarului penal, a fost confirmată începerea urmăririi penale faţă de un bărbat de 39 ani, din com. Siminicea, cercetat sub aspectul comiterii unui număr de 19 infracţiuni de distrugere, (18 persoane vătămate), fapte prev. şi ped. de art. 253 alin. 1 din Codul penal, cu aplicarea art. 38 alin. 1 Codul Penal şi art. 41 alin. 1 Codul Penal”, se arată într-un comunicat dat publicităţii, miercuri, de Poliţia judeţeană Suceava.
 
Poliţiştii s-au reţinut pe bărbatul de 39 de ani, pentru o perioadă de 24 ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.