Poliţiştii din Gorj l-au identificat şi l-au reţinut pe principalul suspect în cazul jafului de la o bijuterie din Târgu Jiu, după ce administratorul unei firme a mers la Poliţie şi a sesizat că mai multe bijuterii au fost furate de pe tejghea, într-un moment în care vânzătoarea nu a fost atentă. O parte din prejudiciul în valoare de 5.000 de lei a fost recuperată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii gorjeni au reţinut, joi, un tânăr de 23 de ani, din comuna Mătăsari, care este principalul suspect în cazul furtului dintr-un magazin care comercializează bijuterii, în Târgu Jiu.
 
”Acesta, ieri, în jurul orei 18, profitând de neatenţia vânzătoarelor ar fi sustras mai multe bijuterii din argint, care erau expuse la vânzare pe tejgheaua din incinta societăţii. Prejudiciul care a fost stabilit la aproximativ 5.000 de lei a fost recuperate parţial şi urmează a fi restituit reprezentantului societăţii comerciale păgubite. Cel în cauză va fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale”, anunţă oficialii Poliţiei judeţene Gorj.
 
Suspectul a folst reţinut la aproximativ 24 de ore după ce reprezentantul firmei care deţine magazinul a reclamat fapta, iar jurnaliştii locali au făcut publică imaginea suspectului, surprinsă de o cameră de supraveghere.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.